ΕΣΠΑ
e banner  banners
e banner  banners
Λειτουργία Σχολής Κρεοπωλών

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ «ΚΡΕΟΠΩΛΗ»

στις Ιδιωτικές Σχολές Κρεοπωλών

σε Πάτρα, Πύργο Ηλείας και Κατερίνη

Απόκτησε τώρα Άδεια Επαγγελματικής Ικανότητας Κρεοπώλη ισότιμη των κρατικών σχολών κρέατος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Απαραίτητη προϋπόθεση πλέον

  • για να εργαστείς στο τμήμα κρεατών των supermarket, σε κρεοπωλεία, τεμαχιστήρια – βιοτεχνίες κρέατος.
  • για να ανοίξεις δική σου επιχείρηση πώλησης, επεξεργασίας και τυποποίησης κρεάτων.

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Ως προσόν Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ορίζεται ο απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για τους υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει ως και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν∆ 580/1970 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

Υποψήφιοι της αλλοδαπής θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Β ́ Ισοτιμιών, Αντιστοιχιών, Επανελέγχου Στοιχείων, Ξένων Τίτλων και Γνησιότητας του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να αποδεικνύεται η ισοτιμία του τίτλου που φέρουν.

Πρόγραμμα Σπουδών

Το τρίμηνο πρόγραμμα για τον ΚΡΕΟΠΩΛΗ περιλαμβάνει:

  • Θεωρητική κατάρτιση 85 ωρών
  • Πρακτική κατάρτιση 100 ωρών
  • 3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές
  • Πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία ή βιοτεχνίες επεξεργασίας κρέατος για 20 μέρες ​

Σχολή Κρεοπωλών Πάτρας (Αριθμός Αδείας: 219/160585, ΦΕΚ Β΄2814/4.7.2019)

Έναρξη νέου τμήματος:  Ιανουάριος 2023

Πληροφορίες – Εγγραφές: Παντανάσσης 4, Πάτρα, τηλ. 2610701392

 

Σχολή Κρεοπωλών Πύργου Ηλείας (Αριθμός Αδείας: 219/160585, ΦΕΚ Β΄2814/4.7.2019)

Έναρξη νέου τμήματος:  TBA

Πληροφορίες – Εγγραφές: Πύργος: Κουντουριώτη 3, τηλ. 2621021988

Αμαλιάδα: Ιπποκράτους 16, τηλ. 2622023601

 

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και άμεσα εξειδικευμένος μας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist